Bröllopsfotografering

Jag har femton års erfarenhet av fotografering och har fotograferat bröllop i varierande omfattning de senaste fem åren. Framförallt i Lund och Malmö området eftersom jag utgår från Södra Sandby. Som bröllopsfotograf eftersträvar jag, förutom naturligtvis ett bra bildmaterial, att  fotograferingen ska vara ett trevligt inslag på den stora dagen, något som även mina kunder brukar nämna efteråt.  Jag är lyhörd för era önskemål och mycket flexibel!

Vanligtvis fotograferar vi utomhus utom vid kraftigt regnväder då vi går inomhus. Då kan det kännas tryggt att veta att jag har tillgång till studio som vi kan använda oss av för att få fina bilder.

Några självklarheter som ändå känns bra att nämna:

– Jag har alltid extra utrustning med. Om en kamera mot förmodan skulle lägga av har jag en i backup så att ni kan känna trygghet i att ni får bra bilder på er viktiga dag!

– När jag vistas bland era gäster har jag naturligtvis diskret klädsel (kostym eller liknande) så att ni inte behöver vara oroliga för att det ska vandra omkring en fotograf i mjukisbyxor på er fest.

– I god tid innan fotografering stämmer vi av era önskemål. Antingen via ett möte eller telefonkontakt. Så att ni vet vad som väntar.

– De bilder som ingår i paketet bildbehandlar jag för att de ska bli så bra som möjligt (t ex några svart-vita, några svart-vit med färgdetaljer kvar, beskärning, justering av kontrast och färg mm).

– Bilderna ni får (högupplösta) kan ni använda fritt för eget bruk, ni behöver alltså inte betala bild för bild som annars är vanlig och leder till att slutkostnaden blir betydligt högre än vad som var tänkt från början.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>