Om mig

Mitt fotointresse har haft en lite annorlunda bana. Det började faktiskt med att jag började dyka för över 20 år sedan! Dykintresset ökade och i takt med det började jag se mig om efter aktiviteter att pyssla med under ytan. Hänförd av alla tjusiga bilder i dyktidningar jag läste var inte valet svårt, det fick bli undervattensfotografering! Beväpnad med en kamera utmanade jag dykplatser både i Sveristefan-beskow-1-3ge och på otaliga exotiska platser utomlands med förnyad frenesi. Bilderna blev bättre och bättre och till slut lyckades jag få in artiklar i diverse dyktidningar och lyckades även placera mig på tävlingar i undervattensfotografering. Dykningen ledde mig alltså fram till kameran och fick mig intresserad av att fotografera. Numera fotograferar jag, sedan flera år tillbaka, flitigt i även andra, betydligt torrare, miljöer.

Jag samarbetar med Azote bildbyrå där jag säljer bilder och gör även kurser i undervattensfotografering för Moderskeppet. För närvarande har jag gjort 2 olika kurser där. Sedan våren 2016 är jag även medlem i Naturfotograferna/n och Ambassadör för Exposure Underwater och Sea&Sea.

Naturfotograferna logga

exposure logga

Azote

badge_2013hdpi

SEA&SEA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>