Undervattensfotografering med Moderskeppet!

Jag har precis kommit hem efter en tio dagars resa till Bali där jag tillsammans med Filip och Josefina från Moderskeppet spelat in en instruktionsvideo i undervattensfotografering. Det hela gick riktigt bra och det kommer att bli en bra film som kommer att kunna ge tips och idéer för de flesta undervattensfotografer. Det var en riktigt kul tid och jag tror att både de och jag har mycket ny kunskap med oss hem. Klicka på bilderna för att se dem i rätt storlek!

 

Om allt går som planerat kommer den vara klar i slutet av November och kunna ses på http://guld.moderskeppet.se/.  Här är några av undervattensbilderna som jag tog under vår tripp!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>